FIFA Mobile – Fotbolls-VM i mobilen

Det klassiska fotbollsspelet FIFA har uppfostrat generationer av fotbollsspelare och supportrar. Varje år kommer en ny upplaga med nya finesser, bättre grafik och uppdaterade trupper. Det klassiska är att du spelar FIFA på spelkonsoler som Xbox eller Playstation men de senaste åren har spelet även börjat erövra andra plattformar.Om du de senaste åren har spelet FIFA i allmänhet och spelläget Futhead i synnerhet har du säkert redan en FIFA-app installerad på din telefon. Genom appen kan du ändra i laguppställningar, handla på transfermarknaden och låsa upp utmaningar och belöningar. I samband med fotbolls-VM i Ryssland har FIFA nu släppt ytterligare en app.

Fotbolls-VM i mobilen

Likt alla nya upplagor som FIFA släpper kom den med nya funktioner. I deras VM-spel kan du välja ditt favoritlag, antingen ett av de 32 som är med i turneringen, eller 16 andra och hjälpa dem ta sig vidare till final. Här får du plocka ut din trupp som du tror har störst chanser.Du kan spela mot enheten men du kan också utmana andra spelare som har FIFA Mobile. Vill du spela om pengar på fantasyspelen så har många spelbolag den möjligheten, som du kan läsa om här. I applikationen är det också möjligt att synka med den riktiga turneringen och förutspå vilka som vinner i de verkliga matcherna. Prickar du in rätt lag blir du belönad med fördelar som kan hjälpa dig på vägen till VM-final.

Tillgängligt för flera plattformar

Vill du spela FIFA Mobile kan du göra det oavsett om du har Android eller en iPhone. Att ladda ner appen är gratis men sedan kan du göra olika köp i appen om du så önskar. Redan har fler än 100 000 000 spelare laddat ner spelet och påbörjat sitt fotbollsäventyr.Appen för fotbolls-VM finns bara tillgänglig under en begränsad tid och den 1 augusti 2018 kommer spelet att försvinna. Detta är dock bara ett i raden av FIFA:s många olika spel för mobilen och det finns andra spel att välja på för den som vill. FIFA:s appar är ofta ett roligt komplement till ordinarie spel.